Praktisch

Jo Michielsen

Hoe maak ik een afspraak?

Wij behandelen steeds op afspraak. Deze afspraak kan u maken op 03/ 484 60 89. Indien we niet bereikbaar zijn, dan mag u altijd een boodschap nalaten op het antwoordapparaat, met een duidelijke vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Afspraken kunnen niet per mail gemaakt worden, om misverstanden te vermijden. Annulaties moeten uiterlijk 24u op voorhand gebeuren, zodat wij de vrijgekomen behandeling nog aan iemand anders kunnen geven.

Onze therapeuten zijn gedeconventioneerd

Tenzij u een verhoogde tegemoetkoming hebt bij uw mutualiteit, zijn onze tarieven voor courante behandelingen 39 EUR, voor behandelingen van chronische aandoeningen 34 EUR.

Wat breng ik mee bij de eerste consultatie?

  • Identiteitskaart
  • Voorschrift van de arts
  • Verslagen en resultaten van onderzoeken die u reeds heeft ondergaan
  • Een grote (bad)handdoek om tijdens de behandeling op de behandeltafel te leggen.

Parking

Er is één beschikbare parkeerplaats voor de praktijk. Verder is er vaak plaats op de parking 100m in de straat De Bergen. Er is een fietsenstalling op de grote parking aan het gemeentehuis, achter de praktijk.

Videoconsult

Indien u wegens omstandigheden niet tot in de praktijk kan komen, kan u ons ook via videoconsult raadplegen. Op deze manier is het mogelijk om u vanop afstand met de juiste adviezen en oefeningen op weg te helpen.

Afspraken worden telefonisch gemaakt

03/484.60.89